Analýza řešení vybraných úloh matematické olympiády kategorie Z8 - Vacková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem bakalářské práce je srozumitelné řešení příkladů matematické olympiády kategorie Z8, které jsou určeny pro žáky 8. ročníků základních škol, pro žáky 3. ročníku osmiletého gymnázia a pro žáky 1. ročníku šestiletých gymnázií. Tato práce by měla pomoci nejen žákům při počítání úloh, ale také učitelům s přípravou žáků na tuto matematickou soutěž.
Analysis of solution of selected tasks concerning a Mathematical Olympic category Z8