Nové technologie v obchodním podnikání - Daňková, Anna (Jihočeská univerzita, 2012)
Předmětem bakalářské práce Nové technologie v obchodním podnikání je popis vývoje obchodu, nových technologií v obchodě, podrobná analýza vybraných technologií. A zhodnocení výhod a nevýhod a formulace doporučení. První část práce zahrnuje teoretický základ dané problematiky, především vymezení základních pojmů z obchodu, maloobchodu a nových technologií. V druhé části jsou pak získané teoretické poznatky dané problematiky aplikovány v rámci konkrétního výzkumu v Českých Budějovicích.
New technologies of retailers
Keywords: obchod; maloobchod; nové technologie; samoobslužné pokladny; elektronické obchodování; EDI; trade; retail; new technologies; self-checkout; e-commerce; EDI