Systém hudebního vzdělávání v Permském kraji Ruské federace - Konopleva, Tatyana (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce je rozdělená na šest kapitol, každá z těchto části má několik podkapitol. Práce obsahuje praktickou a teoretickou část, v nichž je popsán vícestupňový hudební vzdělávací systém v Permském kraji, v Rusku a jsou uvedené významné místní soutěže a festivaly.
The system of music education in the Perm Region of the Russian Federation
Keywords: hudba; škola; vzdělávací system; Perm; music; school; education system; Perm