Vztah podnikové rentability a likvidity - Benešová, Anna (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce bylo posouzení podnikové výkonnosti podniku ZPA Pečky, a. s. na základě výpočtů hodnot dílčích ukazatelů rentability a likvidity a dále pak popsat a vyhodnotit vývoj těchto ukazatelů v rámci podniku po dobu čtyř vybraných let 2007 ? 2010.
Relation of company profitability and liquidity
Keywords: podnik; výkonnost; rozvaha; výkaz zisku a ztráty; rentabilita; likvidita; enterprise; efficiency; balance sheet; profit and loss statement; profitability; liquidity