Činnost Francouzsko-české obchodní komory - Cechlová, Olga (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce je podat ucelený obraz o Francouzsko-české obchodní komoře. První část práce se věnuje obecné charakteristice a komoru blíže představuje prostřednictvím popisu současnosti, nahlédnutím do minulosti a začleněním do právního rámce. Dále se práce zabývá členskou základnou, kterou se snaží i podrobněji charakterizovat. Hlavní část práce je zaměřená na činnost komory, v níž jsou popsány služby, které jsou komorou poskytovány, a celá práce se tak okrajově dotýká francouzsko-českých obchodních vztahů.
Activities of the French-Czech Chamber of Commerce
Keywords: členství; hospodářský rozvoj; podnikání; obchod; služba; trh; membership; economic expansion; business; commerce; service; market