Rozvoj regionu Nové Hrady v oblasti cestovního ruchu - Klimeš, Petr (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu cestovního ruchu v regionu Nové Hrady s důrazem na nalezení vhodných doporučení pro budoucí rozvoj regionu.
Regional development (Nové Hrady) in the sphere of tourism
Keywords: cestovní ruch; region Nové Hrady; předpoklady cestovního ruchu; SWOT analýza; doporučení; tourism; region of Nové Hrady; posibility of tourism; SWOT analysis; suggestions