Efektivnost veřejných služeb v obci Pelhřimov - slučování středních škol - Běhounková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problém optimalizace sítě středních škol a její dopady v konkrétním kraji České republiky. V práci byla provedena analýza slučování středních škol a jejích důsledků. Hlavním cílem pak bylo zhodnocení efektivity této optimalizace z ekonomického hlediska.
Effectiveness of services in Pelhřimov municipality - merging of secondary school network
Keywords: efektivita; optimalizace; slučování; síť středních škol; demografický vývoj; školství; effectiveness; optimization; merging; secondary school network; demographic development; school system