Zkušenosti studentů Jihočeské univerzity s nekonvenční medicínou - Jirušková, Vendula (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá zmapováním zkušeností studentů Jihočeské univerzity s nekonvenční medicínou. V teoretické části se práce zaobírá popisem studenta, vysvětlením pojmu nekonvenční medicína a seznámením čtenáře s rozdělením a vybranými druhy nekonvenční medicíny. V praktické části jsem zjišťovala zkušenosti studentů s nekonvenční medicínou, jejich informovanost o nekonvenční medicíně a postoje k ní. K výzkumu jsem použila anonymní dotazník šířený přes sociální sítě. Výsledky byly zpracovány do grafů, které znázorňují zkušenosti, znalosti a postoje studentů Jihočeské univerzity k nekonvenční medicíně.
Experiences of student´s of the South Bohemia university with unconventional medicine
Keywords: alternativní medicína; přírodní léčba; tradiční medicína; zdraví; nekonvenční medicína; alternative medicine; natural treatment; traditional medicine; health; unconventional medicine