Analýza vnějího prostředí vybraného podniku - Hořejší, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2010)
Zhodnocení současné situace a postavení vybraného podniku na trhu prostřednictvím analýz vnějšího prostředí. Na základě dosažených výsledků navržení podnikové strategie a opatření pro úspěšné řízení podniku.
Analysis of external environment of selected firm
Keywords: vnější prostředí; strategie; STEP analýza; SWOT analýza; Porterův model; external environment; strategy; STEP analysis; SWOT analysis; Porter´s model