Biblistika na českých vysokých školách od roku 1989 (instituce, osoby, díla) - Dohnalová, Helena (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavní částí této práce je výzkum, zaměřený na zmapování badatelské činnosti na českých vysokých školách za období od roku 1989 do současnosti tj. do konce roku 2013. V diplomové práci jsou uvedena díla a publikace všech osobností, kteří se na badatelské činnosti v biblistice podíleli.
Bible studies on Czech universities since 1989 (the institution, personalities, research work)
Keywords: Klíčová slova: teologie; bible; biblistika; historie katedry; životopis; specifikace vědecké oblasti; publikační činnost; monografie; články; přednášky.; Key words : theology; Bible; Bible Studies; history department; biography; specification of scientific areas; publications; monographs; articles and lectures.