Průvodce po jihočeských zámcích a hradech - Huňáčková, Blanka (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce je informativním průvodcem po jihočeských hradech a zámcích. Pozornost je soustředěna především na informace o historii a architektonickém vývoji jednotlivých zámků, jejich majitelích a zámeckých interiérech.
A Guide to the Castles of South Bohemia
Keywords: Zámky; hrady; Česká republika; Červaná Lhota; Zvíkov; Borotín; Kašperk; Jindřichův Hradec; Castle; Czech Republik; Červená Lhota; Zvíkov; Borotín; Kašperk; Jindřichův Hradec.