Zúčtování se zaměstnanci a společníky - Poláková, Miluše (Jihočeská univerzita, 2008)
Ve své bakalářské práci jsem se rozhodla pro téma zúčtování se zaměstnanci a společníky. Hlavním cílem v teoretické části je popsat zúčtování se zaměstnanci a společníky v roce 2007 a změny, které proběhly od roku 2008. V praktické části je cílem aplikovat uvedené teoretická východiska u vybraného podnikatelského subjektu. Tuto část jsem dělala v nejmenované společnosti s ručením omezeným, kde se zabývám výpočtem mezd pro dané roky, ročním zúčtováním a celkovými náklady společnosti.
Accountig with employees and companions
Keywords: zaměstnanci; společníci; mzda; výsledek hospodaření; Employees; Partners; Salary; Product of economy