Rodinné podnikání ve vybraném regionu ČR - Jandošová, Petra (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé bakalářské práce: ''Rodinné podnikání ve vybraném regionu ČR'' bylo analyzovat rodinné podnikání v daném regionu. První krok práce představoval prostudování odborné literatury pomocí níž jsem se pokusila vymezit rodinné podnikání. Dále jsem provedla marketingový výzkum ve vybrané oblasti, pro který jsem si zvolila metodu dotazníkového šetření.Po provedení výzkumu jsem se soustředila na zpracování případových studií. Pro jejich vypracování jsem si vybrala z respondentů pouze dva, firmy Regina Obaly s. r. o. a Jan Pondělík - pekařství a cukrářství Dvorec s. .r o. Na konci každé případové studie jsem navrhla doporučení pro oba podniky.
Family Business in a Chosen Region of The Czech Republic
Keywords: Rodinné podnikání; malé a střední podniky; podnikání; předání; výhody a nevýhody.; Family business; small and medium enterprises; entrepreneurship; transfer; advantages and disadvantages.