Sexuální zneužívání dětí - Dudlíčková, Vendula (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou sexuálního zneužívání dětí. Práce je rozdělena do devíti kapitol a k nim jsou přiřazeny podkapitoly. V první části se věnuji pojmu sexuálního zneužívání dětí. V druhé části se zaměřuji na problém sexuálního zneužívánní dětí v rodině. V třetí části práce se zabývám pojmem komerční sexualizované násilí na dětech. Čvrtou částí jsem se zaměřila na obět sexuálního zneužívání a pátou na pachatele. V šesté části popisuji následky sexuálního zneužívání a v následné sedmé kapitole nahlížím na terapii. Velký význam kladu na osmou kapitolu, která se věnuje prevenci sexuálního zneužívání. Devátou část uzavírám trestními činy souvisejícími s mravnostní trestnou činností.
Child Sexual Abuse
Keywords: sexuální zneužívání dětí; syndrom CAN; syndrom CSA; formy sexuálního zneužívání; incest; pedofil; příznaky; rodina; dítě; rodič; komerční sexualizované zneužívání; oběť; pachatel; následky; terapie; prevence; trestní činnost.; Child Sexual Abuse; syndrome CAN; syndrome CSA; formes sexual abuse; incest; pedophile; symptoms; family; child; parent; Commercial Sexual Explotation of Children; victim; offender; consequences; therapy; prevention; criminal activity.