Vliv rekombinantních proteinů z klíštěcích slin na aktivitu myších NK buněk - Beránková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této práce bylo zjistit vliv vybraných rekombinantních proteinů (cystatinů z klíštěcích slin) a slin z klíštěte Ixodes ricinus na cytotoxickou aktivitu NK buněk.
The influence of recombinant proteins from tick saliva on the activity of murine NK cells
Keywords: klíštěcí sliny; cystatiny; NK buňky; tick saliva; cystatins; NK cells