Konkurenceschopnost vybraného podniku - Zámečníková, Iva (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce je zhodnocení současného stavu podniku, analýza jeho významných konkurentů a stanovení konkurenční výhody podniku. Na základě zjištěných poznatků budou navržena opatření, která povedou k udržení či zlepšení dosavadního postavení podniku na trhu.
Competitiveness of selected company
Keywords: podnik; podnikatel; fáze růstu podniku; SWOT analýza; Porterův model pěti sil; konkurence; konkurenční výhoda; konkurenceschopnost; business; entrepreneur; growth stage company; SWOT analysis; Porter's five forces model; competition; competitive advantage; competitiveness