Řízení lidských zdrojů - Šrámek, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce je zaměřena na oblast řízení lidských zdrojů, personální řízení a personální činnosti, sledování nákladů práce, komparace s náklady práce v České republice a Evropské unii a jejich řízení jako jednoho z předpokladů efektivního řízení a úspěšné realizace cílů podniku.
Human resource management
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; personální činnosti; management; human resource management; personal activities