Hasičský záchranný sbor podniku Správy železniční dopravní cesty, s. o., mimořádné události na železnici a jejich řešení - Měřička, Radek (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá Hasičským záchranným sborem podniku Správy železniční dopravní cesty a také mimořádnými událostmi, které mohou na železnici vzniknout a jak se takové události řeší. V první části, která je teoretická, jsou uvedeny platné právní předpisy a tato část je věnována samotnému Hasičskému záchrannému sboru podniku Správy železniční dopravní cesty. V druhé praktické části jsou uvedeny postupy řešení mimořádných událostí a výsledky provedeného výzkumu. V práci jsou uvedeny grafy, tabulky a obrázková příloha techniky sboru.
Fire and Rescue brigade of railway transport authority and incidents on the railway a their management
Keywords: HZSP SŽDC; Hasičský záchranný sbor podniku Správy železniční dopravní cesty; specifikace; mimořádná událost; Fire and rescue brigade of railway transport authority; specifications; special event