Přehled vybraných parametrů traktorů dostupných na trhu v České republice - rešerše - Kopenec, Jiří (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na vyhledání a porovnání různých parametrů traktorů dostupných na trhu v ČR v roce 2016. Hlavním cílem bylo zjistit, jaké traktory jsou na českém trhu dostupné a porovnat je dle výkonových tříd a v rámci výkonových tříd dle vybraných parametrů jako je spotřeba paliva při maximálním výkonu motoru, pořizovací cena, maximální točivý moment, kapacita palivové nádrže, převýšení točivého momentu, poloměr otáčení, hlučnost v kabině a maximální rychlost. Zjištěné výsledky byly zaznamenány do tabulek, vyhodnoceny, porovnány a zároveň znázorněny graficky. Literární rešerše obsahuje informace o historii traktorů, jejich rozdělení a dostupných značkách traktorů na českém trhu.
Overview of selected tractor parameters available on the market in the Czech Republic - search
Keywords: Traktor; motor; výkon; měrná spotřeba paliva; pořizovací cena; Tractor; engine; performance; specific fuel consumption; purchase price