Integrovaný terapeutický program pro klienty se schizofrenií v praxi - Havlíčková, Jiřina (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce podrobneji predstavuje nemoc zvanou schizofrenie a program vytvorený pro klienty trpící touto nemocí. Je rozdelena na dve cásti - teoretickou a praktickou. V teoretické cásti ctenárum predstavuji problematiku psychických nemocí , zejména schizofrenie. Popisuji príciny, symptomy, formy a prognózu nemoci. Také popisuji samotný Integrovaný terapeutický program pro klienty se schizofrenií. Poslední cást venuji naší neziskové organizaci. V praktické cásti seznamuji ctenáre s výsledky výzkumu a analyzuji data. Tyto data budou využita v praktické cinnosti - v práci s klienty.
Integrated terapeutic program for people with psychotic diseases
Keywords: Integrovaný terapeutický program pro klienty se schizofrenií; skupiny pro klienty; kognitivní deficit; emoce Práce; The integrated therapeutic plan for people with schizophrenia; groups for clients; cognitive deficit; emotion The