Vyhodnocení průběhu bahnění ovcí a úrovně péče o jehňata ve vybraném chovu - Janovská, Daniela (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce se zabývala vyhodnocením průběhu bahnění ovcí, mateřských schopností bahnic a péčí o jehňata ve vybraném chovu po dobu tří let.
Evaluation of course lambing sheep and level of care of lambs in a selected breed
Keywords: bahnice; porod; chování matky; jehně; sirotek; ewes; birth; lamb; maternal behaviour; orphan