Neverbální komunikace a její využití v praxi - Mikšová, Radka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce je objasnit pojmy týkající se komunikace a podat přehled o problematice neverbální komunikace. Zřetel je kladen na oblasti neverbální komunikace, se kterými se mohou pedagogové setkat v praxi, ať už při výuce, nebo při jednání s rodiči. Praktická část práce je založená na dotazníkovém šetření, které analyzuje připravenost budoucích pedagogických pracovníků na využití neverbální komunikace v praxi.
Nonverbal communication and its uses in practice
Keywords: komunikace; neverbální komunikace; školní prostředí; communication; non-verbal communivation; school enviroment