Edukační činnost sester v oblasti výživy a stravovacích návyků - Dubová, Petra (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce zkoumá znalosti všeobecných sester o zásadách zdravé výživy, jejich dodržování a postoje sester k nutnosti jejich dodržování. Největší část se zabývá vyhodnocením vlastní edukační činnosti sester v oblasti zdravé výživy.
Nurses’ Teaching Activity on Human Nutrition and Dietary Habits
Keywords: EDUKACE; EDUKAČNÍ ČINNOST; VÝŽIVA; VŠEOBECNÁ SESTRA; ZÁSADY ZDRAVÉ VÝŽIVY; EDUCATION; EDUCATION ACTIVITY; NUTRITION; HEALTHY DIET RULES; GENERAL NURSE