Sledování závad na STK traktorů vybrané výkonnostní skupiny - Hofman, Marek (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na sledování závad u traktorů, které byly přistaveny na stanici technické kontroly k pravidelné technické prohlídce. V úvodní části této práce jsou popsány nejdůležitější zákony, nařízení a vyhlášky, které upravují provádění pravidelných technických prohlídek sledovaného druhu vozidel. V praktické části jsou pak vyhodnoceny nejčastější závady u zvolené výkonnostní skupiny traktorů. Na závěr jsou popsány odlišnosti při zjišťování závad u traktorů oproti nákladním automobilům.
Monitoring of faults at the technical inspection station for tractors of the selected performance group
Keywords: traktory; závady; stanice technické kontroly; stanice měření emisí; tractors; defects; technical inspection stations; emission measurement stations