Archeozoologie tří vrcholně středověkých parcel v Chrudimi - Hradební ulici - Baloghová, Renata (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je archeozoologická analýza materiálu ze dvou odpadních jímek v Hradební ulici v Chrudimi a následné porovnání situace s obdobnými lokalitammi na úyemí České republiky.
Archeozoology of three high-medieval plots in Chrudim - Hradební street
Keywords: archeozoologie; odpadní jímky; zvířecí kosti; středověk; novověk; archaeozoology; drass trays; animal bones; Middle Ages; modern period