Vnímání značky - Mejzlíková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na vnímání značky vybrané společnosti. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy, které souvisí s tématem. Praktická část práce se zabývá výzkumem vnímání značky McDonald's. Cílem bakalářské práce je navrhnout případné změny, které by vedly ke zlepšení vnímání značky ve společnosti McDonald's. Návrhy jsou zpracovány na základě výsledků veřejného dotazníkového šetření a řízených rozhovorů se zaměstnanci společnosti.
Brand perception
Keywords: značka; funkce značky; vnímání značky; řízení značky; positionig značky; brand; brand functions; brand perception; brand management; brand positioning