VÝUKA GEOGRAFIE PRŮMYSLU NA ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH - Martinů, Šárka (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této diplomové práce je návrh výuky geografie průmyslu na druhém stupni základních škol. Tento návrh zahrnuje výukovou prezentaci s komentářem pro učitele a pracovní sešit pro žáky. Součástí této diplomové práce je také didaktická analýza a hodnocení geografie průmyslu v učebnicích pro druhý stupeň základních škol.
Teaching of industrial geography at 2nd stage of elementary school
Keywords: geografie průmyslu; výuková prezentace; pracovní sešit; hodnocení učebnic; industrial geography; learning presentation; workbook; evaluation of textbooks