Navrhněte metodický postup bezdemontážní diagnostiky hydraulické soustavy na nákladních automobilech pro odvoz dřeva. - Přichystal, Martin (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá problematikou metodického postupu bezdemontážní diagnostiky hydraulických soustav. Teoretická část obsahuje základní charakteristiku kapalin, popis částí hydraulické ruky a prvků hydraulického systému, charakter zvolených veličin a popis způsobu diagnostiky prvků hydraulického systému. Praktická část obsahuje metodický postup bezdemontážní diagnostiky hydraulické soustavy a ověření vhodnosti navrhnutého postupu bezdemontážní diagnostiky.
Design a methodology of disassembly-less diagnostics systems for timber-transport trucks.
Keywords: Diagnostika; hydraulická ruka; hydraulický systém; hydraulický okruh; hydrogenerátor; hydromotor; rozvaděč; ventil.; Diagnostics; crane; hydraulic system; hydraulic circuit; hydrogenerator; hydraulic motor; distributor; valve.