Významné vojenské památky - podíl na návštěvnosti zvolené oblasti - Blatský, Libor (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem práce je prostřednictvím analýzy poukázat na význam a využití vojenských památek v cestovním ruchu. Vedlejším cílem je vytipovat vojenské památky a jejich vhodnost pro využití v cestovním ruchu. Druhým vedlejším cílem je pak navrhnout produkt s zařazením vojenských památek, který by sloužil ke zvýšení návštěvnosti regionu.
Significant military landmarks - visit rate share of selected area
Keywords: cestovní ruch; vojenské památky; produkt cestovního ruchu; terénní šetření; tourism; military landmarks; product of tourism; field investigation