Elektrická část JE Temelín - napájení důležitých spotřebičů - Trnka, Radek (Jihočeská univerzita, 2010)
Trnka Radek Katedra fyziky, Pedagogická fakulta Elektrická část JE Temelín - napájení důležitých spotřebičů Obsahem práce je pojednání o problematice zajištěného napájení důležitých spotřebičů na JE Temelín. Popisuje základní elektrickou koncepci jaderné elektrárny Temelín, možnosti vzniku poruchových stavů, jejich řešení a hlavní elektrické automatiky podílející se na zabezpečení napájení důležitých spotřebičů. Dále popisuje dělení spotřebičů podle jejich důležitosti a jednotlivé zařízení, které zabezpečují požadované vlastnosti napájení pro důležité spotřebiče. Vedoucí práce: RNDr. František Krejčí
Electrical part Temelin NPP - important electrical appliance power supply
Keywords: elektrárna; zdroje; napájení; elektrické spotřebiče; power; resources; power; electric appliance