Vypracování digitálních výukových podkladů se stavební tématikou v AutoCADu. - Nováček, Jakub (Jihočeská univerzita, 2008)
Program AutoCAD se v dnešní době stal standardním softwarovým řešením při navrhování pozemních komunikací. Diplomová práce ukazuje správné vypracování výkresů polní cesty pomocí programu AutoCAD. Práce by měla sloužit jako studijní pomůcka při výuce technických předmětů. Výsledkem práce je kompletní výkresová dokumentace, která je nutná pro administrativní i technickou realizaci polní cesty.
Elaboration of the digital educational bases with building themes in AutoCAD.
Keywords: AutoCAD; polní cesta; výkresová dokumentace; studijní pomůcka; AutoCAD; cart-road; design documentation; educational aid