Vizualizace dat měřidel energií - Máca, Libor (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem této bakalářské práce je seznámit čtenáře s technologiemi rozšířené reality. Vytvoření mobilní aplikace pro systém Android, implementující tuto technologii. Výsledná aplikace bude zobrazovat data měřidel energií a jejich lokalitu.
Data visualization of energy meters
Keywords: rozšířená realita; akcelerometr; azimuth; augmented reality; accelerometer; azimuth