Posouzení jednotlivých navržených možností revitalizace plochy brownfieldu - Křtěnská, Dagmar (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce "Posouzení jednotlivých navržených možností revitalizace vybraného brownfieldu" je tvořena ze dvou částí. V první, teoretické části je definován pojem brownfield a s ním spojené termíny, dělení, možnosti revitalizace. V druhé, praktické části vymezuje vybranou lokalitu a zabývá se historií oblasti a brownfieldu a zpracovává následnou možnou revitalizaci objektu.
The assessment of particular proposed possibilities to revitalize a selected brownfield site
Keywords: Brownfield; klasifikace brownfields; řešení brownfields; financování brownfields; revitalizace; analýza možností; dotazníkové řešení; pivovar Pacov; Brownfield; brownfield classification; brownfield arrangement; brownfield financing; revitalization; alternative analysis; questionnaire survey; Pacov brewery