Optimalizace logistického systému Potravinové banky Jihočeského kraje - Bradáčová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce je zaměřena na návrh optimalizace logistického systému Potravinové banky Jihočeského kraje. Hlavním cílem diplomové práce je naleznout optimální řízení oblasti skladování, distribuce, dopravy a dalších oblastí logistiky, a vytvořit tak návrh optimalizace současného logistického systému Společenským přínosem potravinových bank je solidarita a snižování plýtvání potravinami.
Optimization of logistics system in the Food Bank of South Bohemia
Keywords: logistika potravinové banky; optimalizace logistického systému; optimalizace nákladů; optimalizace systému skladování; logistika v dopravě; plýtvání potravinami; food bank logistics; logistic system optimization; logistic costs reduction; foodwaste; storage system optimization; logistics in transport