Audit marketingové strategie vybrané firmy - Knězková, Martina (Jihočeská univerzita, 2008)
V bakalářské práci jsem se zabývala auditem marketingového prostředí firmy LUKR ingeneering a.s. Cílem této práce bylo provedení analýzy firmy LUKR ingeneering a.s. a na jejím základě zhodnotit stávající marketingovou strategii a navrhnout řešení vzniklé situace. Zabývala jsem se tedy analýzou marketingového prostředí, jak mikroprostředí, tak i makroprostředí firmy prostřednictvím několika analýz (jako je STEP, analýza konkurence, porterův model pěti sil a jiné), podle kterých jsem situaci ve firmě hodnotila. Dále jsem se pokusila určit přednosti a nedostatky firmy a nakonec předložit řešení k odstranění těchto nedostatků a zlepšení situace.
The audit of a marketing strategy in choice company
Keywords: Marketing; Marketingový audit; Marketingová strategie; Marketingové prostředí firmy; Marketing; Marketing audit; Marketing strategy; Marketing environment