Analýza spokojenosti a motivační struktury společnosti - Brůžková, Simona (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce je analýza spokojenosti a motivační struktury podniku. Teoretická část je zaměřen na složky motivační struktury, teoretická východiska pracovní motivace a její vztah ke spokojenosti v zaměstnání. Předmětem praktické části je analýza aktuálního stavu spokojenosti a pracovní motivace zaměstnanců na základě dotazníkového šetření ve vybrané společnosti. Ze získaných dat jsou definovány problémové aspekty a navržena opatření, jež by mohla vést k nápravě zjištěných nedostatků.
Satisfaction and Motivation Structure Analysis of a Company.
Keywords: pracovní spokojenost; motivace; motivační faktory; dotazník HO-PO-MO; manuál spokojenost zaměstnanců VÚPSV; job satisfaction; motivation; factors of motivation; questionnaire HO-PO-MO; manual of employee satisfaction VÚPSV