Vzdělávací potřeby pedagogů na 1. stupni ZŠ v distanční výuce - Horáková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na připravenost pedagogů prvního stupně na distanční výuku. Cílem práce je zmapovat připravenost pedagogů na distanční výuku z jejich pohledu. V teoretické části je práce zaměřená na pojetí klasické i novodobé výuky, na rozdíly mezi různými formami výuky, na distanční výuku ve světě a v České republice, na komunikaci mezi žákem a učitelem. Praktická část práce bude zjišťovat, jak se cítili pedagogové připraveni na distanční výuku, jaké mají zkušenosti a jakou získali podporu.
Educational needs of elementary school teachers in distance teaching
Keywords: Distanční výuka; forma výuky; připravenost pedagogů; komunikace; Distance learning; forms of leanrnig; readiness of teachers; communication