Analýza distribuční logistiky v mlékárenském průmyslu - Kozel, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá analýzou logistického zajištění distribuce mlékárenských produktů pomocí plánovacího systému Plantour.
THE ANALYSIS OF LOGISTIC DISTRIBUTION IN DAIRY INDUSTRY
Keywords: distribuce; Plantour; geokódování; mlékárenské zboží; logistika; logistic; planning project called Plantour; optimum cargo; the biggest distributor