Vývoj desktopové aplikace pro výpočet objemu kulatiny - Smetana, David (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit aplikaci pro výpočet objemu kulatiny pomocí různých rovnic. První část této práce popisuje použití relační databáze, programovacího jazyka C# a jednotlivých komponent technologie .NET. Dále práce specifikuje rovnice používané pro výpočet objemu, které jsou založeny na metodě měření a druhu dřeva. Data jsou zaznamenána do relační databáze. Uživatel může zobrazovat a filtrovat záznamy podle různých typů polí, která lze exportovat do základních tabulkových formátů, jako je XLSX a CSV. Práce popisuje proces vývoje desktopové aplikace pomocí integrovaného vývojového prostředí Microsoft Visual Studio.
Development of a desktop application for calculating the volume of logs
Keywords: desktopová aplikace; C#; .NET; WPF; databáze; objem kulatiny; desktop app; C#; .NET; WPF; database; log volume