Efektivnost investic v oblasti vodohospodářského majetku měst a obcí - Mahdal, Jan (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této diplomové práce je vyhodnocení veřejných investičních projektů z oblasti vodohospodářského majetku měst a obcí a následné doporučení jednoho variantního řešení ke konečné realizaci. K tomuto hodnocení budou využity již zavedené metody a výsledek bude stanoven na základě porovnání jejich výstupů.
Efficiency of investment in water management areas owned by towns and municipalities
Keywords: veřejný investiční projekt; veřejná podpora; veřejné výdaje; dotace; efektivnost; metody hodnocení; public investment project; public support; public expenditure; grant; effectiveness; evaluation methods