Zemědělské manažerské poradenství - Nováková, Petra (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce byla analýza manažerského poradenského systému v zemědělství v jihočeském regionu. V rámci této analýzy byl popsán systém, včetně funkčních oblastí jednotlivých článků v systému.
The consulting of agricultural management
Keywords: služba; poradenská služba; poradenská služba v zemědělském sektoru; poradenský systém Ministerstva zemědělství; service; advisory service; advisory service in agricultural sector; advisory system at the Ministry of Agriculture