Analýza řízení vzdělávacích služeb na příkladu zvolené školy - Másilková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce na téma ''Analýza řízení vzdělávacích služeb na příkladu zvolené školy'' je zaměřena na analýzu zvolené školní organizace s těžištěm v řízení služeb. Cílem práce je zanalyzování současných i historických přístupů a trendů v managementu školy včetně hodnocení výstupů tj. služeb. Pro sledované školní zařízení jsou navržena zlepšení do budoucna, která povedou k efektivnější produkci služeb a jejich lepšímu přijetí veřejností.
Analysis of educational services on example of chosen schools
Keywords: školní organizace; služby; management; kvalita; school organization; service; management; quality