Masážní techniky a rehabilitační cvičení zaměřená na zmírnění problémů v oblasti dýchacích cest - Zralá, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Zjišťování vlivu aplikace masážních technik a rehabilitačních cvičení při onemocnění dýchacích cest.
Massage techniques and rehabilitation exercises aimed at alleviating problems of the respiratory tract
Keywords: masážní techniky; rehabilitační cvičení; onemocnění dýchacích cest; prevence dýchacích onemocnění; alergická rýma; bronchiální astma; massage techniques; rehabilitation exercises; respiratory deseases; prevention of respiratory deseases; allergic rhinitis; bronchial asthma