Analýza distribuce u firmy Bratři Zátkové - Šnabergr, David (Jihočeská univerzita, 2009)
Byla analyzována firma Bratři Zátkové a. s., která vyrábí a distribuje těstoviny a mouku. Firma byla založena roku 1884 u obilného mlýna v Boršově nad Vltavou provoz v tehdy největší těstárně Rakousko-Uherska, ale současná organizace je až po obnovení výroby v roce 1918. Firma se zabývá 3 oblastmi výroby: výroba mouky, těstovin a ostatní výroba (extrudované plátky a jemná dehydrovaná krupička). Výrobky jsou distribuovány převážně v ČR částečně vlastními a částečně najatými dopravními prostředky.
Analysis of distribution in the Bratri Zatkove company
Keywords: analýza; logistika; logistický řetězec; distribuce; výroba; přeprava; firma Bratři Zátkové; analisis; logistics; logistics chain; distribution; production; transport; the Bratri Zatkove company