Inovace produktového portfolia cestovního ruchu v zázemí Voticka - Vokrouhlíková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce je prostřednictvím analýzy produktů cestovního ruchu v zázemí Voticka poukázat na nedostatky v nabídce a následně navrhnout projekt, který by inovoval produktové portfolio cestovního ruchu ve zvoleném regionu.
Innovation of product portfolio tourism in hinterland Votice
Keywords: cestovní ruch; produkt cestovního ruchu; nabídka cestovního ruchu; destinační management; marketing cestovního ruchu; tourism; tourism product; offer tourism; destination management; marketing of tourism