Ekonomika a řízení vybrané neziskové organizace - Broukalová, Marie (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zaměřuje ekonomiku a řízení vybrané neziskové organizace.Cíl této diplomové práce byl zaměřen na specifika řízení a financování vybrané neziskové organizace. Hlavním cílem bylo najít návrh určitých zlepšení v řídících procesech a ve financování organizace, která povedou ke zkvalitnění poskytovaných služeb a k zajištění efektivnosti.
The economy and management of a selected non-profit organization
Keywords: Neziskové organizace; strategické řízení; vícezdrojové financování; fundraising; Non-profit organizations; Strategic management; multi-source financing; fundraising