Systém vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Bromová, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce je zaměřena na systém vzdělávání ve vybrané organizaci. Návrhy změny na zlepšení systému vzdělávání pracovníků vycházející z identifikace potřeb vzdělávání, analýz, posouzení a zhodnocení řízení této oblasti. Cílem diplomové práce bylo zhodnocení stávajícího stavu systému vzdělávání zaměstnanců ve Státním zemědělském intervenčním fondu. V teoretické části byly zpracovány literární rešerše a studia odborné literatury, kde jsou vymezeny základní pojmy týkající se vzdělávání zaměstnanců. Praktická část je zaměřena na charakteristiku vybrané organizace, ve které se prováděl výzkum.
Education system of employees in selected organization
Keywords: Lidské zdroje; vzdělávací systém; vzdělávání zaměstnanců; analýza; hodnocení vzdělávání.; Human resources; education system; employee training; analysis; evaluation of education.