Systém vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybraném podniku - Dvořáček, Petr (Jihočeská univerzita, 2019)
Charakteristika: Diplomová práce je zaměřena na řízení lidských zdrojů, oblast vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybraném podniku. Cíl práce: Cílem diplomové práce je tvorba doporučení na základě analýzy systému vzdělávání a rozvoje pracovníků, Rámcová osnova: 1. Úvod, 2. Literární přehled, 3. Metodický postup, 4. Praktická část, 5. Diskuse a návrh rámcových změn, 6. Závěr,7. Summary.
System of employee education and development in a selected company
Keywords: rozvoj pracovníků; vzdělávací systém; lidské zdroje; plánování vzdělávání pracovníků; realizace vzdělávání; hodnocení vzdělávání zaměstnanců; moderní formy firemního vzdělávání; development of employees; educational system; planning the education employees; realization of education; evaluation of employee education; modern employee learning