Zefektivnění mzdové a personální agendy vybrané společnosti s ručením omezeným přechodem do státního sektoru - Vejborová, Hana (Jihočeská univerzita, 2007)
Hlavní myšlenkou této bakalářské práce je analýza mzdové a personální agendy u společnosti RELAX VAJGAR spol. s. r. o., Plavecký bazén se sídlem v Jindřichově Hradci, která počátkem dubna 2007 vstupuje do státního sektoru. Cílem této práce je zobrazit rozdíly mezi mzdou a platem. Praktická část poukazuje na nedostatky, které byly zjištěny při vedení této agendy a dále je zde navržen správný postup odpovídající zákonům, předpisům a nařízením.
Improving of salary and personal agenda of choiced Ltd company, when it entered into the public sector
Keywords: mzda; plat; odměna; prémie; dovolená; příplatky; hrubá mzda; zdravotní pojištění; sociální pojištění; základ daně; čistá mzda; salary; pay; extra pay; premium; holiday; premium pay; gross wage; health insurance; social insurance; tax base; net wage