Aplikace algoritmů umělé inteligence pro data mining v prostředí realitního trhu - Thon, Miloslav (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce popisuje vybrané algoritmy a techniky využívané při zpracování nestrukturovaného textu a konkrétní způsob jejich použití pro implementaci počítačového systému poskytujícího vyhledávání ve veřejně dostupné realitní inzerci. Práce pokrývá celý proces dobývání znalostí, tj. získání a předzpracování dat, aplikaci algoritmů a vyhodnocení a prezentaci výsledků.
Use of artificial intelligence algorithms for data mining in the real estate market